BrandenBrandweerLandelijkPolitie

[VIDEO] Enorme schade na zeer grote uitslaande brand in Kolham goed zichtbaar bij daglicht

Kolham – Bij daglicht is de schade aan het uitgebrande pand aan de Knijpslaan in Kolham goed te zien. De brand brak vannacht kort na 01.00 uur uit in een drukkerij. In datzelfde pand zat ook een meubelmakerij. Al snel bleek dat het pand niet gered kon worden. De brandweer heeft ingezet op het behouden van omliggende woningen. Enkele omwonenden zijn hierbij geëvacueerd geweest. Omwonenden die vannacht geëvacueerd zijn kunnen inmiddels terug naar hun woningen. De brandweer is aan het nablussen en er is een kraan ter plaatse om het pand te slopen. De drukkerij was net enkele maanden in het pand gevestigd en had kortgeleden diverse nieuwe machines laten plaatsen melden omstanders. 

Beeld: Venema Media