112KortPolitie

Gestolen voertuig crasht na achtervolging door politie tegen gevel van woning in Zuidbroek

Zuidbroek – Een gestolen auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een woning in Zuidbroek gecrasht na een politieachtervolging. Tijdens de nacht wilden agenten de auto in Hoogezand controleren omdat er een achterlicht defect was en de bestuurder over de weg slingerde. Het stopteken van de politie werd genegeerd waarna het voertuig zijn snelheid verhoogde en op de vlucht sloeg. De politie zette de achtervolging in en hoorde tijdens de achtervolging dat het ging om een gestolen voertuig. Na een achtervolging van Hoogezand naar Zuidbroek ging het mis; in Zuidbroek crashte de auto tegen de gevel van een woning. Twee inzittenden gingen er na het ongeval vandoor, de politie heeft één van hen weten aan te houden. De ander is nog spoorloos en naar deze persoon wordt gezocht. De woning raakte beschadigd door de aanrijding, maar de bewoners hoefden hun huis niet uit. 

Beeld: Instagram / Wijkagent_Hoogezand

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wijkagent Mark Hopman (@wijkagent_hoogezand)