112KortLandelijkPolitiePolitieberichten

Politie vist meerdere zakken afval (en een schoen) uit Kieldiep in Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer – De politie heeft dinsdagmiddag meerdere zakken afval en een schoen uit het Kieldiep in Kiel-Windeweer gevist. De locatie waar de zakken waren aangetroffen was hemelsbreed enkele honderden meters van de plek waar zondag een drugslab met daarin een stoffelijk overschot werd aangetroffen. Een agent is het water in gegaan om de zakken te bergen waarna ze door de technische recherche zijn onderzocht en opgeborgen voor verder onderzoek. De politie doet geen mededelingen over de vondst; buurtbewoners gaan er vanuit de het wel eens te maken kan hebben met het aangetroffen drugslab. Het Kieldiep staat via de Lijnewijk in verbinding met de locatie van het drugslab.