AmbulancePolitie

Twee gewonden na geweldsincident in Zuidbroek; politie boeit één gewonde af en begeleidt ambulance naar het ziekenhuis

Zuidbroek – Aan de Kerkstraat in Zuidbroek heeft dinsdagavond rond 21.30 uur een geweldsincident plaatsgevonden. Bij de Aldi aldaar waren twee personen met elkaar in gevecht gekomen. Er zou mogelijk ook sprake zijn geweest van een steekwapen, maar dat kon de politie niet bevestigen.

De politie en de ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse en troffen daar twee gewonde personen aan. Eén van de personen was er slecht aan toe en had fors letsel. De ambulancedienst besloot daarop het slachtoffer direct met spoed naar het ziekenhuis te vervoeren. De andere man werd door de politie in de boeien geslagen en is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De politie trof op het terrein ook een rode rugzak aan en heeft deze voor onderzoek in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Beeld: Groningsnieuws