AmbulanceBrandweerLandelijkOngevallenPolitie

Automobilist heeft engeltje op schouder; auto gespietst door vangrail op Kielsterachterweg bij Wildervank

Wildervank – Een automobilist heeft dinsdag enorm veel geluk gehad bij een ernstig ongeval op de Kielsterachterweg (N385) bij Wildervank. De auto raakte door nog onbekende oorzaak aan de linkerkant in de berm waarna het voertuig gespietst is door de vangrail die daar aanwezig is.

De hulpdiensten zijn bijna twee uur bezig geweest om de man te bevrijden. Eerst moest de vangrail met een slijptol losgeslepen worden van het voertuig; daarna is de zijkant van de auto opengeknipt om de bestuurder te bevrijden. De man liep wonderwel slechts lichte verwondingen op; met een vermoedelijke beenbreuk is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.