Jaaroverzicht 2022

112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; januari

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. We beginnen vandaag met de maand januari. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website. 

7 januari

Kolham – Een man heeft vrijdagochtend brandwonden aan zijn hand opgelopen nadat zijn auto in brand vloog in Kolham. Tijdens het rijden op de Uiterdijk, nabij het Zwaneveldsgat, vloog de auto van de man in brand. Er kwamen steekvlammen uit de auto nadat zijn voertuig plotseling gestopt was. 

13 januari 

Hoogezand – Een aanrijding op de Meint Veningastraat in Hoogezand heeft donderdagavond voor flink wat chaos gezorgd. Twee auto’s botsten ter hoogte van kartonfabriek ESKA vol op elkaar. Eén van beide voertuigen knalde vervolgens op een geparkeerd bestelbusje.

29 januari 

Kolham – De brandweer van Slochteren moest zaterdagmiddag uitrukken voor een melding van een omgewaaide boom op de oprit van de N387 bij Kolham. Omstanders hadden de weg al afgesloten voor verkeer. De boom blokkeerde het grootste gedeelte van de weg. 

31 januari 

Muntendam – De Kerkstraat in Muntendam is maandagochtend een tijd afgesloten geweest nadat er een gaslekkage was ontstaan. Tijdens graafwerkzaamheden voor de aanleg van glasvezelkabels werd de leiding geraakt.