Jaaroverzicht 2022

112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; februari

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. Gisteren zijn we afgetrapt met januari, vandaag vervolgen we ons jaaroverzicht met februari. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website.

6 februari

Froombosch – Aan de Ruitenlaan in Froombosch is in de nacht van zaterdag op zondag een melding gemaakt van een autobrand. Kort voor 02.00 uur stond er een auto in brand. De brand is overgeslagen naar een tweede auto en een bouwkeet.

16 en 17 februari (meerdere stormgerelateerde items) 

Storm Dudley raast over (Noord)Nederland en zorgt voor veel schade. Aan de Energieweg in Westerbroek waaien meerdere bomen om, aan de Burgemeester van Rooijenstraat-West belandt een grote boom op een woning, aan de Noorderstraat in Sappemeer waait de kap van een schoorsteen los en aan de Burgemeester Bartelsstraat in Hoogezand waait een boom om en belandt op een woning

 

21 februari 2022

Hoogezand – Bij Royal Bodewes Shipyards aan de Industrieweg in Hoogezand heeft een ernstig incident plaatsgevonden. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter zijn uitgerukt. 

27 februari

Froombosch – Een automobilist is op de Hoofdweg in Froombosch op twee bomen, een lantaarnpaal en een voorrangsbord gebotst. De auto belandde hierbij tijdens het ongeval op zijn kop. Buurtbewoners schrokken van de klap en zijn direct naar buiten gegaan om eerste hulp te verlenen en 112 te bellen.