Brandweer

Ga jij ook (brand)veilig de feestdagen door? Bekijk de tips van Brandweetjes!

Nederland – Zo rond de feestdagen zijn wij mensen geneigd om net iéts meer in huis te versieren dan we normaal hebben. Denk hierbij aan een kerstboom, kaarsjes en kerstverlichting. Al deze versieringen zorgen voor een verhoogd gevaar op brand in je huis. Dat wil je natuurlijk niet.
Brandweetjes, een pagina met brandweertips ;wellicht ken je ze al, heeft een aantal tips op een rijtje gezet. De tips zijn niet alleen voor de versieringen in en rond het huis. Er zijn ook tips voor tijdens het gourmetten en fonduen. Pak je voordeel met deze tips en zorg voor veilige feestdagen! 

Wil jij op de hoogte zijn en blijven van tips rondom (brand)veiligheid? Volg dan nu het account van Brandweetjes op Facebook (KLIK!) of Instagram (KLIK!).

Beeld: Brandweetjes

 

%d