Jaaroverzicht 2022

112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; april

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. Vandaag zijn we aangekomen bij de maand april. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website.

2 april

Hoogezand – De politie heeft zaterdagmiddag aan de Van Linschotenstraat in Hoogezand een man aangehouden. Volgens omstanders had de man ingebroken in een leegstaande flat. De man had een raam geforceerd om binnen te komen. 

10 april 

Sappemeer – Een automobilist is zondagavond gewond geraakt na een aanrijding op de Neroweg in Sappemeer. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist in een bocht van de weg en sloeg meermaals over de kop. Hij kon het voertuig zelfstandig verlaten en is, onder begeleiding van de politie, naar het ziekenhuis gebracht.

11 april

Scharmer – Op de A7 tussen Groningen en Hoogezand is zondagavond laat een vrouw gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw reed met haar auto diverse bermpaaltjes omver waarna ze onder een bewegwijzeringsbord door is gereden en tot stilstand is gekomen. 

19 april 

Hoogezand – Aan de Meint Veningastraat in Hoogezand heeft de politie dinsdagmiddag een hennepkwekerij opgerold. Een 70-jarige vrouw die in de woning aanwezig was is aangehouden. Een speciaal team ontruimt de kwekerij onder toezicht van de politie.