Jaaroverzicht 2022

112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; mei

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. Vandaag zijn we aangekomen bij de maand mei. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website.

7 mei

Westerbroek – Zaterdagochtend moest de brandweer van Hoogezand-Sappemeer uitrukken voor een te water geraakte reebok in het Winschoterdiep ter hoogte van Westerbroek. Een passant had het dier zien zwemmen en had de hulpdiensten ingeseind. Door de steile walkant kon de reebok niet zelf uit het water komen.

8 mei 

Westerbroek – Bij een felle woningbrand aan de Borgweg in Westerbroek zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee personen gewond geraakt. De brand werd rond kwart voor twee ’s nachts gemeld bij de meldkamer, al snel schaalde de brandweer op naar ‘Middelbrand’. 

9 mei 

Hoogezand – Aan de Multatulistraat in Hoogezand is in de nacht van zondag op maandag een personenauto volledig uitgebrand. De brandweer werd gealarmeerd rond 02.45 uur. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al volledig in brand.

10 mei 

Sappemeer – Een bakwagen heeft dinsdagavond zijn bak kapot gereden op de Klinkertunnel in Sappemeer. De bestuurder, een pakketbezorger, reed op de Croonhoven en had na het rammen van het hoogtemarkeringsbord niet in de gaten dat de bakwagen te hoog was. Met een flinke knal kwam de bakwagen tot stilstand tegen de tunnel.