Jaaroverzicht 2022

112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; juli

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. Vandaag, eerste kerstdag, zijn we aangekomen bij de maand juli. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website. Wij wensen u fijne feestdagen!

2 juli

Kropswolde – Een automobilist zonder rijbewijs is zaterdagavond te water geraakt in de haven bij Kropswolde. Het ongeval gebeurde in de jachthaven bij De Leine toen de man de auto wilde keren. 

10 juli

Hoogezand – Een automobilist is zondagmiddag ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een boom langs de Kielsterachterweg in Hoogezand. De hulpdiensten rukten massaal uit; brandweer, politie en twee ambulances waren ter plaatse. De bestuurder zat bekneld in zijn voertuig en is door de brandweer bevrijdt.

13 juli 

Kolham – Aan de Knijpslaan in Kolham heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een zeer grote brand gewoed in het pand van een drukkerij. De vlammen sloegen metershoog uit de loods. Omdat er veel rook vrij komt is er een NL-Alert uitgegeven. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De brandweer van Hoogezand-Sappemeer is meermaals ter plaatse geweest om na te blussen.

16 juli

Hoogezand – Na een geweldsincident aan de Tasmanstraat in Hoogezand heeft de politie zich zaterdagmiddag genoodzaakt gevoeld om tasers te gebruiken tijdens de aanhouding van een verdachte. De man draaide compleet door na een ruzie en zat onder het bloed. Tijdens zijn aanhouding verzette hij zich hevig.

17 juli

Hoogezand – Aan de Groen van Prinstererstraat in Hoogezand is zaterdagavond laat brand ontstaan. Een berg afval tegen de gevel van een woning is door onbekende oorzaak in brand gevlogen. De brand sloeg al snel over naar de woning, deze raakte zwaar beschadigd door de brand. Twee naastgelegen woningen hebben forse rook en waterschade opgelopen door de brand.

26 juli

Muntendam – Een woning aan de Bovenweg in Muntendam heeft dinsdag 26 juli vol gas gestaan. Een buurvrouw had de hulpdiensten ingeschakeld omdat zij een flinke gaslucht rook. De brandweer heeft metingen gedaan en kwam tot de conclusie dat er tussen de 75% en 100% gas in de woning stond. 

%d bloggers liken dit: