Jaaroverzicht 2022

112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; augustus

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. Vandaag, tweede kerstdag, zijn we aangekomen bij de maand augustus. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website. Wij wensen u fijne feestdagen!

3 augustus

Muntendam – Bij een aanrijding op Het Loeg in Muntendam zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt. Eén van de personen is een fietser, de man reed in een ligfiets op het Loeg en wilde linksaf slaan het fietspad op. De andere gewonden komen uit een personenauto; deze ramde met volle snelheid het hekwerk bij de brug.

15 augustus

Sappemeer – Aan de Doorloper in Sappemeer is maandagmiddag een auto te water geraakt. Omstanders zagen de auto het water in rollen en belden 112. Al gauw bleek er niemand meer in het voertuig aanwezig te zijn; de auto is van een oprit gerold nadat de eigenaar de handrem was vergeten.

23 augustus

Kiel-Windeweer – De politie heeft dinsdagmiddag meerdere zakken afval en een schoen uit het Kieldiep in Kiel-Windeweer gevist. De locatie waar de zakken waren aangetroffen was hemelsbreed enkele honderden meters van de plek waar zondag een drugslab met daarin een stoffelijk overschot werd aangetroffen. Een agent is het water in gegaan om de zakken te bergen waarna ze door de technische recherche zijn onderzocht en opgeborgen voor verder onderzoek. De politie doet geen mededelingen over de vondst; buurtbewoners gaan er vanuit de het wel eens te maken kan hebben met het aangetroffen drugslab. Het Kieldiep staat via de Lijnewijk in verbinding met de locatie van het drugslab. 

31 augustus

Sappemeer – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer is woensdagmiddag uitgerukt naar de Industrieweg in Hoogezand. Aldaar zou bij het Tamoil Tankstation een brandstoflekkage zijn. Daar aangekomen treffen politie en brandweer niets aan. Al gauw blijkt het te gaan om het Tamoil Tankstation aan de Vosholen in Sappemeer. De hulpdiensten spoedden zich naar de locatie. Bij het tankstation stond een oldtimer Ford Mustang waarbij brandstof uit de tank lekte.

 

%d