Jaaroverzicht 2022

112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; september

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. Vandaag zijn we aangekomen bij de maand september. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website.

3 september

Zuidbroek – De brandweerkorpsen van Siddeburen en Zuidbroek zijn zaterdagmiddag opgeroepen voor een autobrand aan de Nieuweweg in Zuidbroek. Al snel bleek de brand niet te woedden op de Nieuweweg maar op een akker tussen de Uiterburen en de Nieuweweg.

7 september

Harkstede – Een motorrijder is woensdagochtend zwaargewond geraakt na een aanrijding op de A7 bij Harkstede. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Hoogezand. Mogelijk kwam de motorrijder ten val na een botsing met een andere motorrijder. Een traumahelikopter en meerdere ambulances rukten uit voor het ongeval.

Beeld: Quintin Stoetman – Noordernieuws

18 september

Hoogezand – Aan de Dreeslaan in Hoogezand is in de nacht van zaterdag op zondag een schuur volledig door brand verwoest. Het woonhuis naast de schuur raakte flink beschadigd aan de achterzijde doordat het vuur oversloeg. De brandweer had het vuur bij aankomst snel onder controle. Het is al de zoveelste brand in de wijk.