112Midden-Groningen jaaroverzicht 2022; december

Midden-Groningen – Ook dit jaar komen we op de laatste twaalf dagen van dit jaar met het jaaroverzicht van 112Midden-Groningen. Vandaag zijn we alweer aangekomen bij het laatste deel van ons jaaroverzicht. Een (rustige) maand december. In dit bericht worden items geplaatst die veel bekeken zijn op onze website.

Wij wensen al onze volgers een fijne en veilige jaarwisseling toe!

3 december

Kiel-Windeweer – Bij een aanrijding op de Dorpsstraat in Kiel-Windeweer is zaterdagochtend veel schade ontstaan. Een automobilist wilde van een oprit afrijden en heeft hierbij een auto rijdende op de Dorpsstraat over het hoofd gezien. Een aanrijding kon niet meer voorkomen worden.

9 december 

Foxhol – Twee auto’s zijn vrijdagavond zwaar beschadigd geraakt na een aanrijding op de Woldweg in Foxhol. Een automobiliste stond met haar auto te wachten voor de rotonde toen een automobilist vol achterop haar klapte. Door de aanrijding belandde de voorste auto midden op de rotonde. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

11 december 

Hoogezand – Aan de Mars in Hoogezand is zondagmiddag een auto uitgebrand. De melding kwam bij de meldkamer binnen waarna het brandweerkorps van Hoogezand-Sappemeer werd opgeroepen. De brandweer had het vuur snel onder controle en kon daarna beginnen met het afkoelen van het uitgebrande voertuig.

13 december 

Wildervank – Een automobilist heeft dinsdag enorm veel geluk gehad bij een ernstig ongeval op de Kielsterachterweg (N385) bij Wildervank. De auto raakte door nog onbekende oorzaak aan de linkerkant in de berm waarna het voertuig gespietst is door de vangrail die daar aanwezig is.

 

%d bloggers liken dit: