AmbulanceBrandweer

Brandweer assisteert ambulancedienst in Kolham met afhijsen van patiënt

Kolham – De brandweerkorpsen van Harkstede, Slochteren en Hoogezand-Sappemeer zijn dinsdagochtend opgeroepen voor het assisteren van de ambulance in Kolham. Aan de Wilgenlaan bevond een patiënt van de ambulancedienst zich op de bovenverdieping. Vervoer naar beneden via de trap bleek niet mogelijk.

De brandweer werd opgeroepen om te assisteren. De brandweer van Harkstede kwam ter plaatse met de tankautospuit en Hoogezand-Sappemeer kwam met de hoogwerker om de patiënt naar beneden te hijsen. De inzet van brandweer Slochteren werd vroegtijdig geannuleerd. Nadat de brandweer de hoogwerker in gereedheid had gebracht is de patiënt naar beneden gehaald waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht. 

 

%d