LandelijkPolitie

[FOTO-UPDATE] Politie zoekt naar vermiste Fennechie (Fanny) de Vries (70) uit Sappemeer

Sappemeer – De politie is in Sappemeer en omgeving op zoek naar een vermiste 70-jarige vrouw. Fennechie (Fanny) de Vries uit Sappemeer is tussen 27 januari en 1 februari vermist geraakt. Er is sinds die tijd niets meer van haar vernomen. De vrouw is vermist geraakt vanaf de Noorderstraat in Sappemeer.

Signalement: 70 jaar; 1.75 a 1.85 meter lang; Tenger postuur; Smal gezicht; Grauwe gezichtskleur; Lang grijs dun haar, meestal in staartje. Loopt vrij rechtop. Kleding onbekend, zeer waarschijnlijk een lange spijkerbroek.

De vrouw is voor het laatst gezien op 27 januari in de omgeving Noorderstraat/Herenstraat te Sappemeer. Fanny is vermoedelijk in verwarde toestand. Ze is niet erg mobiel. Niet in bezit van een auto of fiets. Mogelijk trekt ze met haar been ivm een pijnlijk heup.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).