LandelijkPolitiePolitieberichten

Politie en handhaving houden flyeractie in zoektocht naar vermiste Fanny (70) uit Sappemeer

Sappemeer –  De politie heeft in samenwerking met Handhaving een flyeractie gehouden in Sappemeer. Met de actie hoopt de politie meer informatie te krijgen over de sinds 29 januari vermiste Fanny de Vries (70) uit Sappemeer.

Een aantal agenten en twee handhavers hebben bij de Jumbo in Sappemeer flyers uitgedeeld om aandacht te vragen voor de urgente vermissing. Een tiental agenten is de wijk(en) rondom de woning van de vermiste vrouw in gegaan om daar aandacht te vragen voor de zaak. Volgens de politie zijn alle scenario’s nog open en kan er nog niets worden uitgesloten. Eerder werd er al gezocht in de haven van Sappemeer en het Winschoterdiep en was het Veteranen Search Team actief in Sappemeer.