AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Auto belandt in diepe greppel naast Rijksweg-West in Westerbroek; één gewonde

Westerbroek – Een automobilist is maandagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Rijksweg-West (N860) bij Westerbroek. Ongeveer ter hoogte van het Motel van der Valk ging het mis en kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Eén van beide voertuigen kwam hierdoor in een metersdiepe greppel terecht. De bestuurder van het voertuig moest door de brandweer bevrijdt en omhoog getild worden. De brandweer heeft een deur moeten verwijderen om bij het slachtoffer te kunnen komen. De weg was gedeeltelijk afgesloten; het verkeer kon via de andere rijbaan passeren. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een berger zal het voertuig uit de greppel takelen.