112KortOverig

Vanaf 1 april geen persalarmen meer voor de media; wij zijn uw hulp nodig!

Midden-Groningen –  Beste volgers!
Zoals jullie misschien wel al gelezen hebben in de media stopt per 1 april (nee; geen grap) het automatisch versturen van persalarmen vanuit de meldkamer. Wij als journalisten zijn daardoor de dupe en kunnen onze site niet of nauwelijks meer updaten met nieuwe berichten.

Dat is natuurlijk vervelend voor jullie als volgers; dus daarom willen we jullie vragen om ons te gaan tippen. Zie je ergens een ongeval of ander (gewelds)incident? Stuur ons een tip via whatsapp (tip: zet ons nummer 085 025 0006 in je telefoon!) en wij zullen zorgen dat we daar verslag van gaan doen. Onze voorkeur gaat uit naar whatsappen; omdat wij niet altijd de telefoon kunnen opnemen. 
Als je ons een bericht stuurt; probeer ons dan de locatie zo exact mogelijk te sturen: bijvoorbeeld: ‘ongeval op de Kerkstraat in Hoogezand ter hoogte van de Rembrandtlaan’. 
 
Alvast bedankt namens ons fotografenteam en de redactie!
(uiteraard mag dit bericht zo vaak gedeeld worden als je wilt 😉 )

Illustratief – Een persalarm via een pieper van een journalist. Minister Yesilgöz wil dat het persalarm voor de media wordt afgeschaft per 1 april. ANP / Hollandse Hoogte / Venema Media