AmbulanceBrandweerLandelijkOngevallenPolitieberichten

Auto belandt in diepe greppel in Kropswolde; hulpdiensten massaal opgeroepen

Kropswolde – Aan de Strandweg in Kropswolde is woensdagmiddag een auto te water geraakt. Door nog onbekende oorzaak belandde een ouder echtpaar met hun voertuig in een diepe greppel nabij Camping Meerwijck en Beachclub Vifaro. Omdat er direct na de melding nog twee personen in het voertuig zaten rukten de hulpdiensten massaal uit.

Brandweer, politie, ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de twee inzittenden al uit het voertuig; zij zijn in een ambulance gecontroleerd op letsel. De politie neemt de zaak in onderzoek. Het personeel van de traumahelikopter moest vanaf het incident in Kropswolde snel opstijgen en koers zetten richting een ander incident.