112KortPolitie

Politie houdt scooterrijder aan na achtervolging door Sappemeer

Sappemeer – Zondag heeft de politie een scooterrijder aangehouden nadat hij er vandoor ging toen hij de politie zag. De 15-jarige bestuurder heeft zonder toestemming de scooter van zijn moeder gepakt en is gaan rijden. De tiener negeerde het stopteken van de politie en ging er vandoor waarna er een achtervolging volgde. De jongeman gaf al snel op en zette de scooter aan de kant. Hij was uiteraard niet in het bezit van een geldig rijbewijs en had niet de leeftijd om de scooter te mogen besturen. Na een test op de rollenbank bleek al snel dat de scooter extreem opgevoerd was. De scooter is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Politie Team Verkeer NN (@politie_teamverkeer_nn)