112KortOverig

[FOTOSERIE] Lange rijen voor 22 minuten tanken voor de prijs van 22 jaar geleden in Hoogezand

Hoogezand – Grote drukte zondagochtend bij het tankstation van TinQ aan de Hoofdstraat in Hoogezand. Vandaag was de brandstofprijs 22 minuten lang de prijs van 22 jaar geleden. Een liter Euro 95 kostte maar 1.15.3 euro en diesel kostte 0.85.1 euro per liter. Tientallen automobilisten stonden al vanaf een uur voor aanvang van de actie te wachten. Velen van hen vertrokken met een blij gezicht; zij konden goedkoop tanken. Voor iedereen die niet aan bod kwam (maar wel op het terrein stond) was er een waardebon van 25 euro om te tanken op een later moment. Met een heuse finishvlag werd de actie afgevlagd na 22 minuten. De actie wordt bij 22 tankstations in Nederland gehouden. Door de inzet van verkeersbegeleiders en beveiliging is alles keurig verlopen.

Beeld: Venema Media