AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

[FOTOSERIE] Brandweer houdt grote oefening op Gorechtlaan in Hoogezand: ‘Meerdere slachtoffers bij groot ongeval’

Hoogezand – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer heeft maandagavond een grote oefening gehouden op de Gorechtlaan in Hoogezand. Meerdere auto’s waren met elkaar in botsing gekomen nadat ze een hoogwerker over het hoofd hadden gezien. Er waren meerdere gewonden. Ook aan de andere zijde van de spoortunnel had een ongeval plaatsgevonden. Aldaar was een busje in botsing gekomen met een auto waarna beide voertuigen gekanteld waren. Eén persoon zat bekneld. Meerdere lotusslachtoffers zijn uit de voertuigen bevrijdt. De Gorechtlaan is de gehele avond afgesloten geweest voor alle verkeer. Veel mensen kwamen een kijkje nemen tijdens de oefening. 

Voor onze jonge lezers: sommige beelden kunnen als schokkend worden ervaren! Echter; alle slachtoffers zijn lotus-slachtoffers en zijn daarom dit maal wél in beeld gebracht.