AmbulanceBrandenBrandweerKMARPolitie

Felle brand richt veel schade aan in woning aan Hoofdstraat in Noordbroek

Noordbroek – Een felle brand heeft maandagmiddag veel schade aangericht in een woning en schuur aan de Hoofdstraat in Noordbroek. De brand brak kort voor vier uur uit en werd vrijwel direct opgeschaald naar ‘middelbrand’ omdat er mogelijk nog iemand binnen zou zijn geweest. De brandweer heeft vol ingezet op bluswerkzaamheden waardoor het vuur snel onder controle was.

Al snel werd ook duidelijk dat de bewoner niet thuis was en er dus niemand meer in het pand aanwezig was. Met een kettingzaag heeft de brandweer een gat in het dak gemaakt om beter bij de brandhaard te kunnen en om het ventileren te bevorderen. Waardoor het vuur kon ontstaan is niet bekend. Bij de brand kwam veel rook vrij.