AmbulanceLandelijkOngevallenPolitie

Automobilist vlucht na aanrijding in Groningen; één zwaargewonde

Groningen – Een fietser is zondagmorgen ernstig gewond geraakt na een ongeval op de Friesestraatweg kruisend met de Kraneweg. Een tweede slachtoffer kon ter plekke geholpen worden.

Het zwaargewonde slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en personeel van het Mobiel Medisch Team waarna deze met spoed is overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

Het slachtoffer, een voetganger of fietser, is aangereden door een automobilist waarna de automobilist er vandoor is gegaan. De vermoedelijke auto is aangetroffen aan de Wassenberghstraat, nabij de Friesestraatweg. De politie op zoek naar de gevluchte automobilist. De Kraneweg kruisend met de Friesestraatweg is vanwege het onderzoek afgesloten.

Beeld: Groningsnieuws