AmbulanceBrandenBrandweerLandelijkPolitie

Zeer grote brand in gebouw in Winschoten; veel schade

Winschoten – In een gebouw aan de Industrieweg in Winschoten heeft dinsdagochtend een zeer grote brand gewoed. De brand woedde in een bedrijfsverzamelgebouw waar op dit moment enkele mensen boven woonden. Deze mensen hebben zichzelf tijdig in veiligheid weten te brengen, maar zijn wel korte tijd door ambulancepersoneel nagekeken. De brandweer schaalde snel op naar ‘Zeer grote brand GRIP1’ omdat er veel aan elkaar geschakelde gebouwen staan. Het vuur was vrij snel onder controle, de brandweer kon echter niet voorkomen dat er veel schade ontstond. Waardoor het vuur kon ontstaan is niet bekend. De brandweerkorpsen van Winschoten, Oude Pekela, Finsterwolde, Bellingwolde, Veendam en Hoogezand-Sappemeer waren aanwezig.