AmbulanceOngevallenPolitie

Brommobiel en auto botsen op ‘beruchte’ kruising in Hoogezand

Hoogezand – Bij een aanrijding tussen een auto en een brommobiel in Hoogezand is veel schade ontstaan. Het ongeval gebeurde op de (beruchte) kruising van de Burgemeester van Rooijenstraat-Oost met de Van der Duyn van Maasdamweg in Hoogezand. De bestuurder van een brommobiel en een auto kwamen met elkaar in botsing waarna de bestuurder van de brommobiel door ambulancepersoneel is nagekeken. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Het slachtoffer hoefde na controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis. Buurtbewoners zeggen te weten waarom het bijna wekelijks raak is op de kruising. ‘Als je vanaf de Expert komt, heb je door een boog van de brug geen zicht op het verkeer wat vanaf de Kerkstraat kant komt’. De buurtbewoners geven aan dat zij al meermaals bij de gemeente een melding hebben gedaan maar dat er niets verandert aan de situatie.