BrandweerLandelijkPolitie

Alweer een explosie bij Moi Beauty in Groningen

Groningen – Op dinsdagavond rond 23:42 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Herestraat in het centrum van Groningen. Er zouden twee luide knallen gehoord zijn in de gehele binnenstad en op straat ligt veel glas voor een pand. De hulpdiensten waaronder de brandweer en vele politieagenten zijn ter plaatse. Volgens omwonenden zouden de explosies hebben plaatsgevonden voor een pand waar een tijd geleden ook al een explosie heeft plaatsgevonden. Het betreft de beautysalon Moi Beauty. Volgens eerdere berichten is deze salon (of de eigenaars) betrokken bij de ‘bende-oorlog’ in Winschoten en Pekela’s. Daar zijn in de afgelopen maanden meerdere schiet- en steekpartijen geweest. 

De politie kan dit niet bevestigen en bevestigd alleen dat er een explosie bij een pand heeft plaatsgevonden waarbij meerdere ramen zijn gesneuveld. Er zijn geen gewonden gevallen en de politie start een onderzoek.

Beeld: Groningsnieuws