AmbulanceKMARLandelijkPolitie

Twee gewonden bij schietpartij in centrum van Groningen

Groningen – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er in het centrum van Groningen een schietpartij plaatsgevonden. Omstreeks 03.00 uur kwam er een melding binnen van schoten die zijn afgevuurd aan de Poelestraat. Meerdere ambulances, het Mobiel Medisch Team (MMT) alsmede politieagenten kwamen ter plaatse en vonden twee gewonde personen. Beide slachtoffers zijn na stabilisatie ter plekke over gebracht naar het UMCG voor verdere behandeling. Momenteel is over hun toestand nog niets bekend. De recherche heeft ter plekke sporen veiliggesteld en gesproken met getuigen. Van de dader ontbreekt ieder spoor en de politie doet momenteel nog onderzoek naar de precieze toedracht. Er is een getuigenoproep gedaan en mensen die meer informatie hebben en hierbij kunnen helpen, kunnen zich melden bij de politie via het telefoonnummer: 0900-8844.

Beeld: Groningsnieuws