AmbulanceBrandweerOngevallenPolitieRijkswaterstaat

Vrachtwagen kantelt op N7 in Groningen; berging vanaf 19.00 uur

Groningen – Op knooppunt Euvelgunne in Groningen is een vrachtwagen gekanteld. De weg, vanaf Hoogezand richting het Julianaplein, is direct na het ongeval afgesloten door Rijkswaterstaat en de politie. De chauffeur verloor door onbekende oorzaak de controle over het voertuig waarna hij kantelde. Er raakte niemand gewond, maar de chauffeur is wel korte tijd door ambulancepersoneel nagekeken. Rijkswaterstaat meldt dat de weg tot 19.00 gedeeltelijk open is. De berging zal om 19.00 uur beginnen, zodat het verkeer tijdens de spits wél gedeeltelijk gebruik kan maken van de weg. De vrachtwagen, geladen met karton, zal dan worden leeggehaald en weer rechtop worden gezet. Het wegdek heeft weinig tot geen schade opgelopen door het ongeval.