Geen categorie

Automobilist botst op boom langs Slochterdiep in Slochteren

Slochteren – Op vrijdagmiddag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden in Slochteren. Op de kruising van het Slochterdiep en de Hooilandsterweg botste een auto op een boom. De bestuurder raakte hierbij bekneld en moest door de hulpdiensten uit zijn voertuig gehaald worden.

Het ongeval vond plaats rond het begin van de middag. Volgens getuigen was er sprake van een harde klap en was het direct duidelijk dat er iets mis was. Omstanders belden meteen de hulpdiensten, die snel ter plaatse waren. De brandweer heeft het slachtoffer in samenwerking met de ambulancedienst uit het voertuig bevrijd waarna deze ter plekke gestabiliseerd is en vervolgens naar het ziekenhuis is overgebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend. De politie is direct begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Vooralsnog is hier nog niets over bekend. De weg is vanwege het ongeval en het politieonderzoek afgesloten voor verkeer.

Beeld: Groningsnieuws