AmbulanceOngevallenPolitie

Auto ramt lantaarnpaal en boom in Scharmer; bestuurder ongedeerd

Scharmer – Op de Hoofdweg in Scharmer heeft een auto dinsdagavond een lantaarnpaal uit de grond gereden, een boom geramd en is vervolgens honderd meter verderop tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte hierbij wonder boven wonder niet gewond, bleek uit een controle van het ambulancepersoneel.

Hoe het ongeval kon gebeuren wordt onderzocht door de politie. Brokstukken van het ongeval hebben voor nog meer schade gezorgd. Een wiel ramde een geparkeerde auto en de dynamo van het voertuig kwam in een voortuin terecht. Buurtbewoners spreken van een enorme klap en denken dat er te hard gereden is. De politie kan dit niet bevestigen op dit moment. De weg is geruime tijd afgesloten voor al het verkeer. 

 

%d bloggers liken dit: