112KortPolitiePolitieberichten

Scooterrijder met kentekenplaat ‘Pak me dan’ voor tweede keer aangehouden in Hoogezand

Hoogezand – Een scooterrijder met als kenteken ‘Pak me dan’ is afgelopen nacht voor de tweede keer aangehouden in Hoogezand. Ook ditmaal was er een achtervolging nodig om de bestuurder tot stoppen te krijgen. De vlucht eindigde na een korte achtervolging in de bosjes meldt wijkagent Mark Hopman op Instagram. 

Twee weken geleden maakte de politie voor het eerst ‘kennis’ met de scooterrijder; ook toen ging de bestuurder er vandoor maar werd hij korte tijd later aangehouden. De scooterbestuurder heeft geen rijbewijs en heeft daarvoor wederom een bekeuring ontvangen. Ook de scooter is ditmaal in beslag genomen. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wijkagent Mark Hopman (@wijkagent_hoogezand)