Jaaroverzicht 2023

112Midden-Groningen Jaaroverzicht 2023: December

Midden-Groningen – Zoals je van ons gewend bent komen we ook dit jaar met een jaaroverzicht van de meest spraakmakende, indrukwekkende en meest bekeken artikelen van het afgelopen jaar. Vandaag, op Oudjaarsdag is het de beurt aan december. Wij wensen u een fijne en veilige jaarwisseling. Dit was de laatste editie van ons jaaroverzicht van 2023. 


Uit iedere maand kiezen wij als redactie drie artikelen. De titel van het artikel is klikbaar en verwijst naar het artikel dat wij destijds geplaatst hebben.

Nieuwsgierig hoe de jaarwisseling verloopt? Volg hier ons liveblog! 

 

5 december 2023

Auto glijdt rechtdoor op kruising in Slochteren en belandt in sloot

Slochteren – Aan de Slochterveldweg in Slochteren is een auto te water geraakt. Door de gladheid kon de automobilist ondanks dat hij stapvoets reed het voertuig niet onder controle houden. De auto gleed op een kruising rechtdoor en belandde in een sloot. Beide inzittenden wisten het voertuig zonder letsel te verlaten en zijn opgevangen door een buurtbewoner tot de berger er was. Berger Dallinga heeft de auto afgesleept en afgevoerd.

 

18 december 2023

Auto ramt wegversmalling en belandt op zijkant in Hoogezand

Hoogezand – Een auto is op de Andromeda in Hoogezand op zijn zijkant belandt. Dit gebeurde nadat de bestuurder een betonnen wegversmalling had geramd. De automobilist wist zelf uit het voertuig te komen en is in een ambulance nagekeken. Hij bleek wonderwel geen verwondingen te hebben en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een berger gaat de auto weer op vier wielen zetten en afslepen. 

29 december 2023

Filiaal van Kruidvat in Hoogezand overvallen; politie zoekt verdachte

Hoogezand – Een filiaal van de Kruidvat aan de Meint Veningastraat in Hoogezand is vrijdagavond overvallen. Kort voor sluitingstijd is een bewapende man het filiaal binnengedrongen. Hij is met een onbekend geldbedrag gevlucht op een scooter. De man is gevlucht in de richting van de Action.

De politie heeft camerabeelden bekeken en een aangifte opgenomen. Ook bij een naastgelegen winkel zijn camerabeelden ingezien door de politie. De medewerkers van de Kruidvat zijn ‘aangeslagen maar ongedeerd’.