PolitiePolitieberichten

Politie zoekt getuigen van mishandeling van meisje aan Frans Halsstraat in Hoogezand

Hoogezand – Zondagavond rond 20:20 kreeg de politie uur de melding van een mishandeling van een minderjarige aan de Frans Halsstraat in Hoogezand. De politie heeft twee minderjarige verdachten aangehouden in verband met deze mishandeling.

De beelden van dit incident worden gedeeld op social media, zoals Snapchat. Doe dit niet! Als je deze beelden hebt, deel ze dan niet en verwijder ze. Het delen van deze beelden kan schadelijk zijn voor alle (minderjarige) betrokkenen. Het politieonderzoek is hier niet bij gebaat.
 
Getuigen gezocht

De mishandeling zou rond 19:00 uur zijn gebeurd aan de Frans Halsstraat in Hoogezand. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben. Was je in de buurt van de Frans Halsstraat op zondag 21 april rond 19:00 uur? Heb je mensen hierover horen praten en denk je dat dit informatie is die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

 
Deel je informatie via 0900-8844.
 
Doe je dit liever anoniem, dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.