AmbulanceBrandenBrandweerPolitie

[VIDEO] Veel schade na woningbrand in portiekflat aan Reviusstraat in Hoogezand

Hoogezand – Bij een felle brand in een portiekflat aan de Reviusstraat in Hoogezand is donderdagochtend veel schade ontstaan. De brand woedde in de slaapkamer van een woning op de tweede verdieping. Omdat er mogelijk nog personen in de woning aanwezig zouden zijn is er opgeschaald naar ‘middelbrand’ en kwam er een extra tankautospuit ter plaatse.
Bij aankomst van de hulpdiensten is de politie direct begonnen met het ontruimen van de rest van de flat. Bewoners van achttien woningen hebben de brand buiten moeten afwachten. De brandweer is direct na het arriveren begonnen met blussen en had de brand snel onder controle. Meerdere woningen raakten beschadigd door rook en water. Tijdens de brand heeft de brandweer een vogel in een vogelkooi uit een woning gehaald.