LandelijkOngevallen

Veel bloemen en knuffels langs Troelstralaan na ernstig ongeval met twee kinderen

Hoogezand – Er liggen veel bloemen en knuffels op de locatie waar vorige week bij een ongeval twee kinderen ernstig gewond raakten aan de Troelstralaan in Hoogezand. De kinderen werden met hun fiets geschept door een personenauto en raakten beiden zeer ernstig gewond.

Uit een brief van OBS De Ontdekking, de school waarop de kinderen zaten, blijkt dat het jongste slachtoffer is overleden aan haar verwondingen. Om de familie financieel te ondersteunen is er een doneeractie gestart. In het bericht bij deze doneeractie staat dat de broer van het overleden meisje nog in het ziekenhuis ligt en in slaap wordt gehouden. 

Normaliter plaatsen wij geen berichten zonder de bevestiging van de politie; in dit geval hebben wij besloten het overlijden van het meisje wel te melden na de eerdere berichtgeving van de school en de doneeractie.