Overig nieuws

 • Man onder invloed aangehouden na duik in vijver in Sappemeer
  by admin on 5 oktober 2022 at 16:22

  Sappemeer – Een man onder invloed is aangehouden nadat hij in een vijver in het Margrietpark in Sappemeer was gesprongen. De man was baantjes aan het zwemmen en stond tot zijn middel in het water. Volgens omstanders was de man eerder op de middag al met ‘ganzen aan het praten’ en liep hij wankelend door het Het bericht Man onder invloed aangehouden na duik in vijver in Sappemeer verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Motorrijder zwaargewond na botsing met boom op Woudbloemlaan in Scharmer
  by admin on 5 oktober 2022 at 07:06

  Scharmer – Een motorrijder is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Woudbloemlaan in Scharmer. De man raakte naar verluid een boom en kwam in de berm tot stilstand. Politie, ambulance en de traumahelikopter rukten uit om medische assistentie te verlenen. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar was aanspreekbaar Het bericht Motorrijder zwaargewond na botsing met boom op Woudbloemlaan in Scharmer verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • 102.000 vleeskuikens worden geruimd na aantreffen vogelgriep in Kiel-Windeweer
  by admin on 4 oktober 2022 at 14:10

  Kiel-Windeweer – Op een kippenboerderij aan de Vosseburg in Kiel-Windeweer moeten 102.000 vleeskuikens worden geruimd meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Op de boerderij is de hoogpathogene variant van het vogelgriepvirus aangetroffen. Na ruiming in Wildervank en Woltersum is dit de derde grote ruiming in Noord-Nederland in korte tijd. Het ruimen van de kuikens is een Het bericht 102.000 vleeskuikens worden geruimd na aantreffen vogelgriep in Kiel-Windeweer verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Fietser botst met scooterrijder in Sappemeer en raakt ernstig gewond; traumahelikopter ingezet
  by admin on 4 oktober 2022 at 14:04

  Sappemeer – Op de Noorderstraat ter hoogte van de Doorloper is dinsdag een fietser ernstig gewond geraakt. Dit gebeurde nadat de man op zijn elektrische fiets in botsing kwam met de bestuurder van een scooter. De fietser kwam ten val en raakte ernstig gewond aan zijn hoofd, ondanks dat de man een fietshelm droeg. De ambulancedienst Het bericht Fietser botst met scooterrijder in Sappemeer en raakt ernstig gewond; traumahelikopter ingezet verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Wethouder Nieland-Kampen opent gerestaureerde ‘Middelste Klap’ in Kiel-Windeweer
  by admin on 29 september 2022 at 14:49

  Kiel-Windeweer – Op donderdag 29 september heeft wethouder Patricia Nieland-Kampen de brug ‘Middelste Klap’ aan de Klaplaan in Kiel-Windeweer geopend. Deze houten ophaalbrug is een gemeentelijk monument. Na de reparatie van vijf weken, kan de brug nu weer bediend en gebruikt worden. De komende maanden worden meerdere bruggen in de gemeente opgeknapt. De Middelste Klap Het bericht Wethouder Nieland-Kampen opent gerestaureerde ‘Middelste Klap’ in Kiel-Windeweer verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.