Overig nieuws

 • Gewonde na melding van steekpartij bij winkelcentrum in Hoogezand
  by admin on 25 januari 2023 at 16:27

  Hoogezand –   Bij een ruzie in of rond winkelcentrum De HoogeMeeren in Hoogezand is woensdagmiddag iemand gewond geraakt. Volgens omstanders zou er mogelijk een mes betrokken zijn bij het incident. De politie kan dit niet bevestigen. Er is een persoon behandeld aan zijn verwondingen in een ambulance. Het bericht Gewonde na melding van steekpartij bij winkelcentrum in Hoogezand verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling bij Sushirestaurant in Hoogezand
  by admin on 24 januari 2023 at 19:21

  Hoogezand – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer is dinsdag aan het begin van de avond uitgerukt naar de Kerkstraat in Hoogezand. Bij een sushi-restaurant hing een flinke hoeveelheid rook in de keuken. Na een speurtocht van de brandweer bleek er bij het sushi-restaurant geen brand te zijn. Volgens de brandweer hadden de buren van het restaurant eten Het bericht Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling bij Sushirestaurant in Hoogezand verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Inwoners Midden-Groningen krijgen Nederlandse nationaliteit
  by admin on 19 januari 2023 at 15:25

  Hoogezand – Op woensdag 18 januari 2023 hebben 13 inwoners van Midden-Groningen in het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand het Bewijs van Nederlanderschap ontvangen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Deze inwoners komen uit Jamaica, Syrië, België, Senegal, Indonesië, Burma, Eritrea en Nederland. Zij hebben met een eed of belofte de verklaring van verbondenheid afgelegd. Het bericht Inwoners Midden-Groningen krijgen Nederlandse nationaliteit verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Brandweer opgeroepen voor gaslekkage in riool aan Sirius in Hoogezand
  by admin on 19 januari 2023 at 15:15

  Hoogezand – Donderdagmiddag is de brandweer van Hoogezand-Sappemeer opgeroepen voor een gaslekkage aan de Sirius in Hoogezand. Aldaar waren medewerkers van de gemeente bezig met de riolering toen zij plots iets zagen bubbelen. Er hing ook een gaslucht; waarop 112 is gebeld. De brandweer en netbeheerder Enexis hebben metingen gedaan en de omgeving afgezet. Een graafmachine Het bericht Brandweer opgeroepen voor gaslekkage in riool aan Sirius in Hoogezand verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Brandweer blust in brand gestoken PMD-zakken in Hoogezand
  by admin on 15 januari 2023 at 22:26

  Hoogezand – De brandweer heeft zondagavond aan de Van Linschotenstraat in Hoogezand een buitenbrand geblust. Een aantal PMD-zakken aan een lantaarnpaal waren in brand gestoken. De gesmolten zakken met lege blikjes erin vielen hierdoor uit elkaar op straat. Een buurtbewoner heeft de brandstichting gefilmd. De brandweer heeft de brand geblust waarna zij zijn teruggekeerd naar de Het bericht Brandweer blust in brand gestoken PMD-zakken in Hoogezand verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.