Overig nieuws

 • Automobilist (76) overleden na eenzijdige aanrijding met boom in Muntendam
  by admin on 28 mei 2023 at 11:16

  Muntendam – Een automobilist is zondagochtend, eerste Pinksterdag, overleden bij een ernstig ongeval op de Tussenklappen-Oostzijde in Muntendam. Door nog onbekende oorzaak botste de auto op een boom langs de weg. De hulpdiensten rukten massaal uit maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De weg is geruime tijd afgesloten geweest voor politieonderzoek. Het slachtoffer Het bericht Automobilist (76) overleden na eenzijdige aanrijding met boom in Muntendam verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Eerste elftal VV Hoogezand sluit seizoen af tegen FVC in Leeuwarden
  by admin on 26 mei 2023 at 08:15

  Hoogezand – Het eerste elftal van VV Hoogezand sluit het seizoen dit weekend af met een wedstrijd tegen FVC in Leeuwarden. Na een moeilijke start van het seizoen wist Hoogezand zich, na een trainerswissel, te herpakken. Degradatie vanuit de Eerste Klasse is hiermee voorkomen. VV Hoogezand speelt ook komend seizoen in de Eerste Klasse Zaterdag. Voor Het bericht Eerste elftal VV Hoogezand sluit seizoen af tegen FVC in Leeuwarden verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Brandweer rukt uit voor gaslekkage aan Groen van Prinsterstraat in Hoogezand
  by admin on 26 mei 2023 at 08:08

  Hoogezand – Vrijdagochtend moest de brandweer van Hoogezand-Sappemeer uitrukken naar de Groen van Prinstererstraat in Hoogezand. Aldaar was op een bouwterrein een gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden. De brandweer heeft metingen verricht, maar ondanks het feit dat het gas vrije uitstroom had zorgde dit niet voor gevaar. Netbeheerder Enexis heeft het lek gedicht waarna de situatie onder Het bericht Brandweer rukt uit voor gaslekkage aan Groen van Prinsterstraat in Hoogezand verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Ruim 1.5 miljoen extra voor Midden-Groningen vanuit Nationaal Isolatieprogramma
  by admin on 26 mei 2023 at 08:04

  Midden-Groningen – Het Nationaal Isolatieprogramma (NIP) stelt 1.579.720 euro beschikbaar om een gemeentelijke aanpak op te zetten om koopwoningen te isoleren van huiseigenaren die moeite hebben zelf hun huis te verduurzamen. Het gaat om woningen met een slechte energiekwaliteit en/of slecht geïsoleerde bouwdelen en een WOZ-waarde lager dan het gemiddelde van alle woningen in de Het bericht Ruim 1.5 miljoen extra voor Midden-Groningen vanuit Nationaal Isolatieprogramma verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.

 • Meer hulp voor kwetsbare inwoners van Midden-Groningen
  by admin on 26 mei 2023 at 08:00

  Midden-Groningen – De Toeslagenaffaire was de reden voor de regering om gemeenten extra geld te geven. Dit extra geld moeten gemeenten gebruiken om kwetsbare inwoners meer en beter te helpen. Tot 2028 is er voor Midden-Groningen elk jaar 252.000 euro beschikbaar. De gemeente maakt een plan voor de besteding van dat geld. Het plan is Het bericht Meer hulp voor kwetsbare inwoners van Midden-Groningen verscheen eerst op Nieuws Uit Midden-Groningen.